voetballe logo                    Speel Gratis Elfmeter-Wizard - VoetbalspelletjeSpeel nu Strafschop Wiz gratis op de leukste spelletjes website van Nederland. Strafschop Wiz is een Sport spelletje in de categorie Voetbal. Kun jij deze game uitspelen?

Hoe speel ik Elfmeter-Wizard?

Speel het spel Strafschop Wiz met je muis. Ook kun je de spelinstructie in het spelletje zelf vinden.

De populairste sportweddenschappen


Hou je wel van een weddenschap op zijn tijd? Misschien is het dan iets voor jou om mee te doen aan sportweddenschappen. Toch kan het erg overweldigend zijn om de wereld van weddenschappen binnen te stappen. Er zijn nogal wat soorten! Om je te helpen hebben we de meest populaire soorten sportweddenschappen voor je op een rijtje gezet.


1X2 weddenschap


De eerste soort weddenschap die we met je zullen bespreken is de 1X2 weddenschap. Als je voor het eerst in aanraking komt met een bookmaker, zul je merken dat dit soort weddenschap erg populair is. De mate aan populariteit heeft waarschijnlijk met name te maken met de eenvoud van het spel. Je hoeft niet over heel veel kennis te beschikken om een kansje te kunnen wagen. De 1 in de naam van het type weddenschap staat voor de winst van het team dat thuis speelt. De X staat voor gelijkspel en 2 staat voor de winst van het team dat uit speelt. Er zijn dus maar drie opties waar je op in kunt zetten. Je hoeft geen rekening te houden met marges of percentages. Dit maakt het een goed spel voor beginners.


Handicap


Ben je op zoek naar een uitdaging? Dan kun je eens kijken of een handicap weddenschap iets voor je is. Hierbij is het van belang om tactisch te spelen. De bedoeling is dat je voor de wedstrijd doelpunten toekent aan een bepaald team. Dit is virtueel en wordt als volgt weergegeven ‘Team X + 1 punt’. Team X staat dus al met 1-0 voor voordat de wedstrijd begint. Als de uiteindelijk uitkomst van de wedstrijd 1-1 is, dan betekent dit dat je inzet op Team X een goede keuze was omdat je het team een voordeel van een punt hebt gegeven. Het is ook mogelijk om er een minpunt van te maken. Hiermee benadeel je het team en zullen er twee doelpunten gescoord moeten worden om te kunnen winnen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze asian handicap uitleg.


Over/Under weddenschap


Bij dit type weddenschap is het de bedoeling dat je een voorspelling maakt van het aantal doelpunten in een wedstrijd. Het zal je bij het bekijken van dit soort weddenschappen meteen opvallen dat er gebruik wordt gemaakt van halve doelpunten. Zo zul je een voorspellingen voorbij zien komen van ‘meer dan 2,5 doelpunten’ of juist ‘minder dan 1,5 doelpunten’.. Je wedt bij dit type weddenschap niet op een team maar op de bij elkaar opgetelde goals van beide teams. Zo hoef je niet in te zetten op een bepaald team.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+